Γνωρίστε τη Kenya Grace που σαρώνει στα βρετανικά charts

Written by on 12/10/2023

Το τραγούδι της “Strangers” συγκαταλέγεται ήδη μέσα στα καλύτερα τραγούδια της φετινής χρονιάς

Η 27χρονη Kenya Grace είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και παραγωγός, γεννήθηκε στη Νότια Αφρική αλλά μεγάλωσε στη Βρετανία. Μετά την αποφοίτησή της από την ACM (Ακαδημία Σύγχρονης Μουσικής) στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπήκε δυναμικά στη μουσική σκηνή, κυκλοφορώντας μια σειρά από ανεξάρτητα singles όπως τα τραγούδια “Someone Else” ( with 3STRANGE) , “Oranges”, “Venus” (with Homebodi) και φέτος τα “Afterparty Lover” και “Meteor”

Το Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το νοσταλγικό drum ‘ n ‘ bass τραγούδι “Strangers” μέσα από την Major Recordings της Warner και γνωρίζει ανέλπιστη επιτυχία. Το “Strangers” ανεβαίνει στο #2 των βρετανικών charts και παράλληλα γνωρίζει επιτυχία και σε άλλες χώρες όπως Λιθουανία (Νο.1), Τσεχία (Νο. 3), Λετονία (Νο.2), Σλοβακία (Νο.3), Ελβετία (Νο.2) κλπ ενώ στο US Hot Dance/Electronic του Billboard ανεβαίνει στο #2.

Το τραγούδι σημείωνει μεγάλη επιτυχία και στο TikTok, αφού έχει χρησιμοποιηθεί σε 570.000 clips ενώ το προφίλ της τραγουδίστριας συγκεντρώνει 35 εκ. views. Αξίζει να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια είναι φέτος υποψήφια για Best New Artist στα MTV Europe Music Awards.

 


Current track

Title

Artist

Background