Η Adele δουλεύει για το νέο άλμπουμ της με τον πρώην ντράμερ των Pearl Jam

Written by on 20/12/2020

Η Adele συνεχίζει τη δουλειά στο στούντιο.

Το νέο άλμπουμ της Adele δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και η ημερομηνία της κυκλοφορίας του είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό που δεν έχει απαντηθεί.

Παρόλα αυτά ανά διαστήματα έρχονται στην επιφάνεια διάφορες πληροφορίες όσον αφορά τη δουλειά της Βρετανίδας τραγουδίστριας στο στούντιο. Αυτή τη φορά έγινε γνωστό ότι η Adele βρίσκεται ηχογραφεί μαζί με τον πρώην ντράμερ των Pearl Jam, τον Matt Chamberlain.

Ο μουσικός μίλησε στη βρετανική εφημερίδα The Sun σχετικά με τη συνεργασία του με την αστέρα της μουσικής.

«Μόλις άρχισα να δουλεύω για κάποια νέα μουσική για την Adele και με ανατριχιάζει να ακούω τη φωνή της στα ακουστικά μου. Ήταν τόσο δυναμικό και συναισθηματικό», είπε ο Chamberlain.

«Γνωρίζεις τη φωνή της, αλλά είναι απλώς τρελό να είσαι στην άλλη πλευρά της αίθουσας όταν τραγουδούν Το ακούς στο ραδιόφωνο και λες “ναι, είναι πραγματικά καλό”, αλλά να είσαι στην αίθουσα μαζί με αυτούς τους ανθρώπους και να νιώθεις αυτή την ενέργεια, είναι τόσο βαρύ», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Matt Chamberlain, ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο με την Adele την προηγούμενη εβδομάδα, αποκάλυψε επίσης ότι η τραγουδίστρια συνεργάζεται με τον τραγουδοποιό Rick Nowels, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του σε μελαγχολικά τραγούδια για τη Lana Del Rey και τη Madonna.

«Γράφει νέο υλικό με τον Nowels», είπε ο ντράμερ. «Ήθελε να βάλει ντραμς, οπότε βάζουμε τις μάσκες μας και είναι εκεί στο στούντιο», ανέφερε.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background