Η Kesha συναντά τον Sam Feldt στο νέο single «Stronger»

Written by on 03/02/2021


«Το μήνυμα που στέλνει η Kesha με το τραγούδι δίνει κίνητρο και είναι εξαιρετικά επίκαιρο».

Η Kesha συνεργάζεται με τον DJ και μουσικό παραγωγό Sam Feldt στο νέο single «Stronger» και επιστρέφει με αυτόν τον τρόπο στην EDM σκηνή.

Ο 27χρονος Ολλανδός παραγωγός συνδυάζει στα κομμάτια του την tropical – house ατμόσφαιρα, με φυσικά όργανα και έντονα φωνητικά για να δημιουργήσει έναν απόλυτα προσωπικό ηχόχρωμα που λάμπει όπως η ανατολή του ηλίου.

Ο Sam Feldt ήδη έχει χτίσει την καριέρα του με τον μοναδικό feel-good ήχο του και έχει εμφανιστεί στις σκηνές των μεγαλύτερων φεστιβάλ του κόσμου, όπως τα Coachella, Ultra Music Festival, Life Is Beautiful, Creamfields και Mysteryland.

Σύμφωνα με τον Sam Feldt, η ιδέα για το «Stronger» ανήκε στην Kesha, η οποία τον προσέγγισε πρώτη και του πρότεινε συνεργασία.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kesha (@iiswhoiis)

«Παλιά άκουγα όλα τα τραγούδια της Kesha, οπότε όταν με πλησίασε με την ιδέα για το “Stronger”, ενθουσιάστηκα πολύ. Το μήνυμα που στέλνει η Κesha με το τραγούδι δίνει πραγματικά κίνητρο και είναι εξαιρετικά επίκαιρο σε αυτήν την ταραχώδη εποχή», λέει.

«Γι’ αυτό ήξερα ότι έπρεπε να είμαι μέρος αυτού του μηνύματος. Ξεκίνησα αμέσως την παραγωγή και προσπάθησα να δημιουργήσω τη σωστή ισορροπία μεταξύ του συναισθηματικού αλλά τόσο εμπνευσμένου μηνύματος και του εμψυχωτικού και αισιόδοξου ρυθμού», περιγράφει ο παραγωγός.

Για τον Sam Feldt  το «Stronger» αφορά κάθε νέο ξεκίνημα, αλλά και την ικανότητα να γίνεσαι πιο δυνατός άνθρωπος μέσα από τις δύσκολες στιγμές.

«Προσωπικά έχω κάνει ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά δίκτυα από το νέο έτος, ώστε να μπορώ να αρχίσω να επικεντρώνομαι στο επόμενο κεφάλαιο της μουσικής του Sam Feldt και αισθάνομαι ότι αυτή η συνεργασία με το pop ίνδαλμα Kesha θέτει τον τόνο τέλεια. Ανυπομονώ να δείξω στον κόσμο αυτά που έχω ετοιμάσει για το 2021, αυτή η χρονιά θα είναι ξεχωριστή», δηλώνει.

Στο music video για το «Stronger» η Kesha εμφανίζεται μέσα σε ένα ρινγκ, όπου δίνει μάχη εναντίον του ίδιου του εαυτού της.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background