Η Lisa Kudrow ήταν «πολύ αγχωμένη» για το ντουέτο της με τη Lady Gaga στο «Friends: The Reunion»

Written by on 04/06/2021


«Αγχώθηκα πολύ όταν άκουσα ότι θα έπαιζα με τη Lady Gaga».

Η Lisa Kudrow εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres την Παρασκευή 4 Ιουνίου και μίλησε για το ντουέτο που έκανε με τη Lady Gaga στο αγαπημένο τραγούδι «Smelly Cat» στο πλαίσιο του τηλεοπτικού προγράμματος «Friends: The Reunion» και αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπισε καθώς προετοιμαζόταν.

Παρόλο η Lisa Kudrow είχε τραγουδήσει πολλές φορές το παιχνιδιάρικο τραγούδι στην κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια», όταν έμαθε ότι θα τραγουδούσε με τη – βραβευμένη με δώδεκα Grammy – Lady Gaga άρχισε να αγχώνεται και τελικά ξέχασε πώς να παίζει στην κιθάρα τη μελωδία του «Smelly Cat».

«Αγχώθηκα πολύ όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα έπαιζα με τη Lady Gaga και μετά άρχισα να ετοιμάζομαι. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να μάθω ξανά το “Smelly Cat”», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

«Και κούρδισα την κιθάρα μου και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρω τις συγχορδίες, αλλά τις έψαξα στο Google! Όλες οι συγχορδίες του “Smelly Cat” ήταν εκεί… Λοιπόν, ευχαριστώ τον κόσμο που δημοσίευσε τις συγχορδίες! Έτσι το έμαθα!», εξήγησε.

Αλλά αυτή δεν ήταν η μοναδική πρόκληση που αντιμετώπισε καθώς προετοιμαζόταν για το μεγάλο ντουέτο.

«Και μετά ο λαιμός μου έκλεισε! Ήμουν τόσο πανικοβλημένη! Δεν μπορούσα να πω τίποτα. Δεν ήξερα τι θα συνέβαινε, αλλά λειτούργησε!», είπε η Lisa Kudrow.

Η Ellen DeGeneres ρώτησε επίσης τη Lisa Kudrow για τη γλυκιά στιγμή που η Lady Gaga την ευχαρίστησε που ενσάρκωσε τον εκκεντρικό χαρακτήρα της Φοίβης στη θρυλική σειρά «Τα Φιλαράκια» και εκπροσώπησε τους ανθρώπους που είναι «διαφορετικοί».

«Αυτό σχεδόν με έκανε να κλάψω», παραδέχθηκε η Kudrow.

«Νομίζω ότι είπα “θα κλάψω”, αλλά το είπα τόσο απαλά. Αλλά ναι, με άφησε άφωνη. Και επίσης το γεγονός ότι το είπε εκείνη, επειδή όταν ο γιος μου ήταν στο δημοτικό σχολείο, όλα τα παιδιά άκουγαν Lady Gaga και το μήνυμά της ήταν “να είστε όλοι ο εαυτός σας και μόνο εσείς”. Ήταν καταπληκτικό»

 

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background