Η Shakira θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι και music video τον Ιούλιο

Written by on 04/07/2021


«Έχω αφοσιωθεί στην προετοιμασία του τραγουδιού για να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο».

Η Shakira φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της τοπικής έκδοσης της «Vogue» για το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική και στη συνέντευξη που δίνει στα περιοδικό μιλά για την καριέρα της και τη σημασία του να προσπαθεί πάντα να κάνει τέλεια δουλειά.

Μεταξύ άλλων θεμάτων, όπως η πανδημία, η πολιτική τοποθέτηση και η επιρροή στην κοινωνία, η Κολομβιανή τραγουδίστρια στάθηκε στη νέα μουσική που ετοιμάζει.

Μετά από ένα αναγκαστικό διάλειμμα λόγω της πανδημίας, η Shakira επέστρεψε στο στούντιο ηχογράφησης για να συναντήσει μία σειρά από σημαντικούς παραγωγούς και δημιουργούς.

Η Shakira διαβεβαίωσε στη «Vogue» ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα νέο single μαζί με ένα μουσικό βίντεο αυτόν τον Ιούλιο, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Αφού απόλαυσα την ηρεμία, τώρα ξεκινά πάλι όλη η δραστηριότητα. Νιώθω πολύ γεμάτη ενέργεια, ανυπόμονη να εργαστώ και πολύ εμπνευσμένη. Έχω βάλει πλήρη ισχύ, κάνω πολλά τραγούδια. Βρίσκομαι στη διαδικασία μίξης του τραγουδιού που βγαίνει τον Ιούλιο», είπε.

«Μόλις τελείωσα τη μαγνητοσκόπηση του βίντεο και αυτές τις ημέρες είμαι αφοσιωμένη στην επεξεργασία του και στην ολοκλήρωση της μίξης του τραγουδιού και την προετοιμασία του να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο», πρόσθεσε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Παράλληλα με την επιβεβαίωση, στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίστηκαν φήμες που έκαναν λόγο για πιθανή συνεργασία μεταξύ της Shakira και της Rosalía.

Οι ενδείξεις είναι λίγες, αλλά οι θαυμαστές τους δεν αποκλείουν την πιθανότητα, καθώς οι δύο τραγουδίστριες ήταν στη Βαρκελώνη τις τελευταίες ημέρες.

Ακόμα κι αν οι φήμες ισχύουν, δεν θα ήταν ασφαλές να ειπωθεί ότι η συνεργασία τους θα είναι ένα από τα επόμενα βήματα της Shakira, αφού την ίδια στιγμή η Rosalía ετοιμάζει το δικό της άλμπουμ.

Ωστόσο ούτε το άλμπουμ της Shakira ούτε το άλμπουμ της Rosalía αναμένεται να κυκλοφορήσουν πριν το 2022.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background