Η Victoria Beckham διαψεύδει ότι οι Spice Girls ετοιμάζουν τη συνέχεια της ταινίας «Spice World»

Written by on 08/05/2021


Η Victoria Beckham διαψεύδει τις φήμες.

Η Victoria Beckham διαψεύδει τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που υποστηρίζουν ότι οι Spice Girls ετοιμάζουν την επιστροφή τους στη μεγάλη οθόνη.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η βρετανική εφημερίδα «The Sun» ισχυρίστηκε ότι το γυναικείο συγκρότημα έχει ξεκινήσει τις επαφές για τη συνέχεια της ταινίας του «Spice World» που είχε κυκλοφορήσει το 1997.

«Τα κορίτσια μιλούσαν για το πώς να γιορτάσουν την επέτειο της ταινίας και σκέφτονται να κάνουν μια παιχνιδιάρικη συνέχεια. Έχουν έρθει σε επαφή με έναν σεναριογράφο που σκέφτεται να εργαστεί στο έργο και να κάνει διστακτικά βήματα προς τα εμπρός», ανέφερε μια πηγή.

Ωστόσο σύμφωνα με τη Victoria Beckham, γνωστή ως «Posh Spice» την εποχή των Spice Girls, αυτό δεν ισχύει.

«Κάποιος έχει κάτι να μου πει;!», έγραψε η σχεδιάστρια μόδας και άλλοτε τραγουδίστρια στην ενότητα των ιστοριών στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αναδημοσιεύοντας ένα άρθρο με την υποτιθέμενη είδηση για τη συνέχεια του «Spice World».

Οι Geri Halliwell (Ginger Spice), Melanie Brown (Scary Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice) και Emma Bunton (Baby Spice) επανενώθηκαν για μια εορταστική περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία το 2019, αλλά η Victoria Beckham πήρε την απόφαση να μην συμμετάσχει στην επανασύνδεση του συγκροτήματος.

«Δεν θα συναντήσω ξανά τα κορίτσια μου στη σκηνή, αλλά ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που ήμουν στις Spice Girls και τους εύχομαι να έχουν τόσο πολλή αγάπη και διασκέδαση καθώς επιστρέφουν για περιοδεία», δήλωσε η Beckham τότε.

 


Current track

Title

Artist

Background