Οι Evanescence παρουσιάζουν το νέο άλμπουμ «The Bitter Truth»

Written by on 03/04/2021


Οι Evanescence αποκαλύπτουν «την πικρή αλήθεια».

Το «The Bitter Truth» είναι το πρώτο άλμπουμ των Evanescence με πρωτότυπο υλικό μετά από μία δεκαετία.

Από την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς τους με καινούργια τραγούδια το 2011 μέχρι σήμερα, τα μέλη του συγκροτήματος έχουν αντιμετωπίσει αμέτρητες προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Το νέο άλμπουμ των Evanescence είναι μία επική συλλογή τραγουδιών που έχουν αντλήσει έμπνευση από τις (συχνά πικρές) πραγματικότητες του 21ου αιώνα και τον κόσμο μας, μία όμορφη συλλογή τραγουδιών που θα λατρέψουν τόσο οι παλαιότεροι όσο και οι νεότεροι θαυμαστές της μπάντας.

Αιχμή του δόρατος στο «The Bitter Truth» είναι οι έντονα συναισθηματικοί στίχοι με τους οποίους μπορούν να ταυτιστούν όλοι.

Ορισμένα τραγούδια του άλμπουμ ήταν για την κεντρική τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Amy Lee, μία μορφή θεραπείας που της επέτρεψε να επεξεργαστεί όλες τις προκλήσεις που αντιμετώπισε και να ανακουφιστεί.

Το «Better Without You» περιγράφει τους αγώνες και τις μάχες που έδωσε μέσα στη μουσική βιομηχανία και το «Take Cover» αναφέρεται λεπτομερώς σε μια τεταμένη σχέση και την επιθυμία για εκδίκηση.

Εμπνευσμένα από προσωπικά βιώματα είναι και άλλα τραγούδια του άλμπουμ «The Bitter Truth», τα οποία δείχνουν να διαθέτουν μία γενικότερη θεματολογία, όπως το «Use My Voice» που παροτρύνει τους ακροατές να μην υποκύπτουν στην πίεση να σιωπήσουν και να βρουν τη δύναμη να εκφράσουν τη γνώμη τους και το «Broken Pieces Shine», ένα κάλεσμα να εκφράσουμε χωρίς ντροπή τον αληθινό εαυτό μας.

Ηχητικά το «The Bitter Truth» είναι το άλμπουμ που θα περιμένατε από τους Evanescence: Ένας συνδυασμός παραδοσιακών metal στοιχείων σε συνδυασμό με ηλεκτρονικούς και industrial ήχους.

Η φωνή της Amy Lee είναι ακρογωνιαίος λίθος του άλμπουμ. Αγγελική αλλά και δυναμική, εκπέμπει ακατέργαστο συναίσθημα τόσο έντονα όσο και τα μουσικά όργανα που την υποστηρίζουν.

Το «The Bitter Truth» περνά ένα διαχρονικό μήνυμα που φαίνεται επίκαιρο σε αυτό το σημείο της ιστορίας όπου αντιμετωπίζουμε μια παγκόσμια πανδημία και δίνουμε προσωπικό και συλλογικό αγώνα.

Το νέο άλμπουμ των Evanescence υπενθυμίζει ότι ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα και δύσκολα είναι τα γεγονότα που βιώνουμε στη ζωή, μπορούμε να επιλέξουμε να αντιμετωπίσουμε τον πόνο και να γίνουμε πιο δυνατοί.

Το «The Bitter Truth» κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music τόσο ψηφιακά όσο και σε CD, βινύλιο και deluxe fan box περιορισμένης έκδοσης που περιέχει bonus CD, περιοδικό, αφίσα και special κασέτα με αποκλειστικό ηχητικό υλικό από τη δημιουργία του άλμπουμ.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background