Οι Offspring αποκαλύπτουν το music video του «Let The Bad Times Roll»

Written by on 27/03/2021


Ένα σουρεαλιστικό music video ετοίμασαν οι Offspring.

Οι Offspring, ένα από τα punk rock συγκροτήματα με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών, αποκαλύπτουν το music video για το πρόσφατο single τους «Let The Bad Times Roll».

Το «Let The Bad Times Roll» δίνει τον τίτλο του στο δέκατο studio album των ειδώλων από τη Βόρεια Καλιφόρνια, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις Concord Records/Universal Music στις 16 Απριλίου 2021, εννέα χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά τους.

Μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από τα αποκαλυπτήριά του, το «Let The Bad Times Roll» ανέβηκε στο #11 των rock ραδιοφώνων και στο #25 των εναλλακτικών ραδιοφώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες και συνεχίζει να ανεβαίνει χωρίς σημάδια επιβράδυνσης.

Επίσης το «Let The Bad Times Roll» ήταν για δύο συνεχόμενες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία το τραγούδι με τις περισσότερες προσθήκες στα προγράμματα των αμερικανικών rock ραδιοφώνων.

Το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης υποδέχτηκαν με θέρμη τη δισκογραφική επανεμφάνιση των Offspring μετά από έξι χρόνια απουσίας.

Το «Rolling Stone» χαρακτήρισε το «Let The Bad Times Roll» ως μια επιστροφή της μπάντας στη «χαρακτηριστική ανάμειξη της άδολης pop – punk και της διφορούμενης ειρωνείας», ενώ το «Loudwire» σχολίασε ότι το τραγούδι «καταγγέλλει τα άσχημα του σημερινού κόσμου».

Το music video για το «Let The Bad Times Roll» συνδυάζει πλάνα της μπάντας καθώς παίζει το τραγούδι με σκηνές εφήβων που μπλέκονται σε σουρεαλιστικές καταστάσεις: Δέχονται επίθεση από τα κινητά τηλέφωνά τους, έρχονται στη ζωή οι προφυλάξεις οθόνης με γάτες, όχλος εισβάλει στα δωμάτιά τους και ιπτάμενοι ιοί τους κυνηγούν.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background