Το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Adele

Written by on 14/01/2021

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα ακούσουμε το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της Adele, όμως όταν κυκλοφορήσει, ο στενός φίλος της τραγουδίστριας, ο Βρετανός κωμικός Alan Carr, υπόσχεται ότι η αναμονή θα αξίζει τον κόπο.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Alan Carr αυτήν την εβδομάδα στην κριτή του «RuPaul’s Drag Race», Michelle Visage, στο βρετανικό περιοδικό «Grazia», είπε ότι έχει ακούσει μερικά κομμάτια από το άλμπουμ.

«Είναι τόσο καταπληκτικό», σχολίασε.

«Της είπα… ότι η φωνή είναι σαν ένας παλιός φίλος», συνέχισε. «Επειδή υπάρχουν κάποια άτομα στα charts που ακούγονται λίγο σαν την Adele και λες “ακούγεται ‘Αdele’ και μετά όταν ακούσεις ξανά τη φωνή της Αdele, λες: “Υπάρχει μόνο μία. Υπάρχει μόνο μία Αdele”».

Παρά τη δραματική απώλεια βάρους της 32χρονης τραγουδίστριας, ο Alan Carr σημειώνει ότι η φωνή της Adele έχει ακόμα την ίδια χαρακτηριστική χροιά.

Η Adele και ο Alan Carr διαθέτουν στενές φιλικές σχέσεις, με την τραγουδίστρια να έχει τελέσει επίσης τη γαμήλια τελετή του κωμικού και του συντρόφου του Paul Drayton τον Ιανουάριο του 2018.

Η αστέρας της μουσικής αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο νέο άλμπουμ στις αρχές του περασμένου έτους, αλλά μετά τις καθυστερήσεις που επέφερε η πανδημία, παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε πότε θα κυκλοφορήσει.

Όταν παρουσίασε την εκπομπή «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο, τόνισε η νέα δισκογραφική δουλειά της δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background