Βιογραφική σειρά για τους Sex Pistols από τον Danny Boyle

Written by on 13/01/2021

Οι Sex Pistols άλλαξαν για πάντα τη βρετανική κουλτούρα.

Μια βιογραφική σειρά για τους Sex Pistols βρίσκεται στα σκαριά.

Η σειρά με τίτλο «Pistol» θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο «Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol» του κιθαρίστα Steve Jones της μπάντας, που κυκλοφόρησε το 2018.

Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή θα επιμεληθεί ο Danny Boyle («Trainspotting», «28 Days Later», «Slumdog Millionaire»).

Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν ο Toby Wallace στο ρόλο του Steve Jones, ο Anson Boon ως Johnny Rotten, ο Louis Partridge ως Sid Vicious, ο Jacob Slater ως Paul Cook, ο Fabien Frankel ως Glen Matlock, η Sydney Chandler ως Chrissie Hynde, η Emma Appleton ως Nancy Spungen και η ηθοποιός Maisie Williams του «Game of Thrones» θα υποδυθεί το ίνδαλμα της punk Jordan.

«Φανταστείτε να μπαίνετε στον κόσμο του “The Crown” και του “Downton Abbey” με τους φίλους σας και να τραγουδάτε δυνατά τα τραγούδια σας και να εκφράζετε την οργή που αντιπροσωπεύουν», ανέφερε ο Danny Boyle.

«Αυτή είναι η στιγμή όπου η βρετανική κοινωνία και η κουλτούρα άλλαξαν για πάντα. Είναι το σημείο έκρηξης για τη βρετανική street culture, όπου οι καθημερινοί νέοι απέκτησαν τη δική τους σκηνή και εξέφρασαν την οργή τους και τη μόδα τους… και όλοι έπρεπε να παρακολουθήσουν και να ακούσουν… και όλοι τους φοβούνταν ή τους ακολούθησαν», συνέχισε.

«Οι Sex Pistols. Στο επίκεντρό τους ήταν ένας νέος, γοητευτικός, αναλφάβητος και κλεπτομανής – ήρωας για την εποχή – ο Steve Jones, ο οποίος έγινε με τα δικά του λόγια, ο 94ος μεγαλύτερος κιθαρίστας όλων των εποχών. Έτσι έφτασε εκεί», είπε.

Η σειρά «Pistol» θα προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο FX και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background